danfloor

danfloor er en international tæppeproducent med base i Midtjylland.

I 2002 blev danfloor en del af den globale koncern Ulster Carpet Group, som er en af Europas mest alsidige tæppeproducenter. Højteknologiske produktioner flere steder i Europa sikrer sammen med designafdelinger i Europa og USA, at alle danfloors kunder får unikke løsninger indenfor forskellige produktionsmetoder og produkttyper.

Innovation, kvalitet, sikkerhed og service er en del af grundfilosofierne på danfloor. Det gælder design og udvikling af deres kollektioner, deres tæppeproduktion og ikke mindst de relationer og den service, som danfloor bestræber sig på at yde deres mange forskellige samarbejdspartnere.

danfloor har stor fokus på at skabe optimale løsninger med hensyn til:

  • akustik og støj
  • komfort og varme
  • miljørigtige materialer
  • rengøring og vedligeholdelse
  • kvalitet og sikkerhed

danfloor anser det for deres vigtigste opgave altid at skabe totalløsninger, der tilgodeser de individuelle ønsker og behov, der opstår i forbindelse med hver enkelt opgave.

Kollektioner
danfloors produktsortiment opfylder til fulde de kvalitetskrav, der i dag stilles til tæpper på bolig- og kontraktmarkedet.

Alle danfloors produkter er produceret på egne fabrikker og alle er gennemtestede. Danfloor samarbejder udelukkende med anerkendte mærkevareleverandører inden for garn- og fiberproduktion.

danfloor arbejder tæt sammen med deres underleverandører og er blandt de tæppefabrikker i Europa, der er blevet godkendt som videreforarbejder af new zealandsk uld og britisk uld til såvel det private marked som kontraktmarkedet.

Website: danfloor.dk

Teknisk info – link