Tarkett

Tarkett har et bredt udvalg i heterogene og homogene Vinylgulve

Heterogene vinylgulve
Med et bredt udvalg af farver og mønstre muliggør Tarketts heterogene vinylgulve kreative løsninger i erhvervsmiljøer, fx klinikker, skoler, varehuse, butikker og hoteller. Råvarer i høj kvalitet og innovative overfladebehandlinger sikrer, at de fungerer på langt sigt og holder sig flotte. Desuden er de nemme at vedligeholde og økonomiske i hele deres livscyklus.

Homogene vinylgulve
Dette særdeles modstandsdygtige og slidstærke vinylgulv i høj kvalitet er fremstillet i ét gennemgående lag. Et ekstremt holdbart gulv, der er let at holde, let at lægge og billigt at vedligeholde. Et smart valg, hvad angår gulvøkonomien. Ingen polish, ingen voks.

Med tidløse stilarter i alsidige mønstre er Tarketts homogene vinylgulve stærke og meget holdbare løsninger for stærk trafikerede områder. Høj kvalitet råvarer og innovative overfladebehandlinger sikrer langvarig ydeevne og udseende, lav vedligeholdelse og fremragende levetidsomkostninger. Ideel til erhvervsområder såsom sundhedspleje, uddannelse, detailhandel og industri.

Om Tarkett
Tarkett A/S en del af gulvkoncernen Tarkett Group, som blev grundlagt i slutningen af 1997 ved sammenlægningen af Tarkett og Sommer. Koncernen producerer over 247 mio. kvadratmeter gulve og vægge om året og har ca. 11.000 ansatte verden over. Omsætningen var i 2013 ca. 2,5 mia. EURO.

Med 125 års erfaring i over 100 lande er Tarkett den førende virksomhed inden for gulvløsninger til såvel private hjem som offentlige miljøer. Gennem Tarketts salgsafdeling i Danmark markedsføres gulve og vægge til private hjem såvel som hele funktionsløsninger til gulve og vægge i offentlige miljøer. Vi tilbyder et rigt sortiment af vinylgulve, trægulve, laminatgulve, linoleum, tekstilgulve og vådrumsgulve og -vægge.

I Sverige produceres trægulvene på fabrikken i Hanaskog og vinylgulvene til erhvervsområder på fabrikken i Ronneby.

Website: http://prof.tarkett.dk

Lægningsvejledninger – link
Vedligeholdelsesvejledninger – link