Forbo skridsikker projektvinyl

Forbo skridsikker projektvinyl er gulvet til transportsektoren, store industrivirksomheder, hospitaler, skoler, butikker og restauranter – alle er det steder, hvor gulvet er en vigtig faktor for, at medarbejderne har et godt og sikkert underlag i en travl hverdag. Step har otte forskellige kollektioner.

Forbo skridsikker projektvinyl er skridsikre, fordi vi har tilsat to naturlige mineraler kvarts og karborondum. For at opnå et flot udseende har vi tilsat aluminiumoxid til Forbo skridsikker projektvinyl, og som en ekstra bonus giver de skridsikre partikler gulvet en lang levetid.

Alle Forbo skridsikker projektvinyl har en PUR Pearl™ overflade; en silkemat finish, som letter rengøringen. Den fleksible bærer sikrer optimal dimensionsstabilitet. I produktionen bruger vi recirkuleret råmateriale og bagsiden er ru, så den hæfter bedre.

Skridsikkerhed er væsentligt for arbejdsmiljøet. Med Step som underlag kan man modvirke ulykker som følge af glatte gulve:

  • Hvor der kan komme vand eller andre væsker på gulvet.
  • Spildte madvarer, fedtstoffer og lignende kan give en glat overflade.
  • På ramper eller andre gulve, hvor en hældning er nødvendig.

Du kan få et væld af forskellige farver og designs – lige fra det afdæmpede og neutrale look til det mere vovede, kulørte og dekorative. Forbo skridsikker projektvinyl er GVK-godkendt til brug i vådrum.

Website: www.forbo.com

Monteringsvejledning – link
Rengøringsvejledning – link