Homogene vinylgulve og vinylfliser

Homogene vinylgulve og vinylfliser er særdeles modstandsdygtige og slidstærke.

Det er løsningen du skal vælge, hvis du ønsker et ekstremt holdbart gulv, som er let at holde, let at lægge og billigt at vedligeholde – og som har mange anvendelsesmuligheder. Med andre ord et super smart valg – både når det kommer til det økonomiske samt praktiske aspekt.

Hvorfor vælge homogene vinylgulve og vinylfliser?

Homogene vinylgulve og vinylfliser i høj kvalitet har intet behov for polish eller voks. Det er på grund af en unik egenskab, der gør, at gulvets overflade ”genskaber” sig selv – hvilket fører flere fordele med sig. For det første reducerer det belastningen af rengøringspersonalet, fordi der fx ikke skal bruges tid og kræfter på at vokse og polere gulvbelægningen. Samtidig minimerer det også behovet for vand, opløsningsmidler og energi i forbindelse med rengøring og vedligeholdelse af gulvene. Alt i alt kan det bidrage til konkurrencedygtige livscyklusomkostninger for din virksomhed.

Homogene vinylfliser og vinylgulve er velegnede i professionelle miljøer

Til erhvervsbrug stilles der høje krav til en gulvbelægnings holdbarhed og styrke. Homogen vinyl lever op til sådanne høje krav og er derfor særdeles velegnet til brug i private og offentlige virksomheder. Homogen vinyl kan nemlig bruges på steder, hvor mange mennesker færdes. Det gælder fx for erhvervsområder som sundhedspleje, uddannelse, detailhandel og industri.

Mange muligheder med farver og designs

Homogen vinyl findes i mange forskellige farver og designs. Det giver mulighed for, at gulvene kan blive en del af virksomhedens sjæl. Vælg fx en farve, som støtter op om virksomhedens logo. Det skaber en ensartet linje hele vejen igennem.