Forbo

Marmoleum er Forbos brand inden for linoleumsgulve og står for alsidighed, bæredygtighed og holdbarhed, høj kvalitet og innovativt design. Deres linoleumssortiment tilbyder løsninger til stort set alle anvendelser.

Lige siden englænderen Frederick Walton for knapt 150 år siden fandt på at blande linolie, harpiks og pigmenter til et helt nyt og meget slidstærkt belægningsprodukt, har linoleum spillet en afgørende rolle som gulvbelægningsmateriale i byggerier verden over.

Forbos linoleumsgulve repræsenterer en af de absolut mest miljøvenlige elastiske gulvløsninger man kan vælge. Marmoleum er fremstillet af naturlige fornybare materialer, og indeholder ingen tilsætningsstoffer.

Marmoeum er certificeret af internationalt anerkendte miljømærker, herunder det nordiske Svanemærke. Derudover vil brugen af Marmoleum i bygge projekter bidrage positivt, når et byggeri skal certificeres i henhold til bæredygtigheds-certificeringer som DGNB.  

Alle Marmoleum gulve har nu Topshield2, en dobbelt UV-hærdet overflade som gør, at Marmoleum opfylder kravene til hverdagsbrug, og er endnu mere smudsafvisende og slidsstærkt og i praksis sikrer de laveste omkostninger for ejeren i produktets levetid.

Kollektioner
Forbo tilbyder linoleum med over 300 farver og mere end 12 forskellige strukturer at vælge i mellem – som banevarer eller i modulære fliser.

Website: www.forbo-flooring.dk

Monteringsvejledninger – link
Rengøringsvejledninger – link