Pergo

Laminatgulve fra Pergo

Der findes almindelige laminatgulve – og så findes der Pergo. Pergo opfandt laminatgulvet og viser fortsat vejen, når det gælder udvikling af udseende, holdbarhed, følelse og miljømæssige krav. Der er en rigtig god grund til at vælge Pergo, hvis man går benhårdt efter laminat-løsningen. Med den følger ekspertisen, erfaringen og garantien.

5 vigtige grunde til at vælge et Pergo laminatgulv

 • Innovativt design, mønstre og strukturer
  Pergos smukke mønstre er udviklet med sans for de seneste tendenser. Pergos brede vifte af produkter, der fås i forskellige formater og strukturer, tilbyder noget for enhver smag.
 • Bedste holdbarhed til forandringer i det virkelige liv
  Hvis du ønsker et gulv, der kan holde til små uheld, kæledyr, børn, osv., så er du kommet til det rette sted. Hemmeligheden ligger i vores produktopbygning med den patenterede TitanX™-overflade, alt sammen støttet af en livstidsgaranti.
 • 84 mønstre i tre kvaliteter!
  Alle Pergos laminatgulve fås nu i tre forskellige kvaliteter. Vælg det laminat-design, du bedst kan lide, og den slidstyrke, der passer til dine behov!
 • Intet er lettere end med Pergo
  Ekstremt nem montering takket være Pergos revolutionerende PerfectFold™ 3.0 kliksystem og forbehandlede overflade, så du kan gå på gulvet med det samme.
 • Godt valg for miljøet
  Pergo laminatgulve er certificerede og dermed et godt miljømæssigt valg, der er skabt med den største respekt for naturen.

Website: www.pergo.dk

Lægningsvejledning – link
Vedligeholdelsesvejledning – link