Kabelføringsgulve

Med et kabelføringsgulv er alle kabler skjult under gulvet, og det er let at installere nye kontakter, hvor der er behov for det.

Slut med ledninger på gulvet

Ledninger og kabler er ikke specielt dekorative, og især på kontorer, hvor der er mange arbejdspladser med computere og telefoner, kan gulvet hurtigt blive en rodebunke af forlængerledninger og stikdåser. Det er hverken praktisk eller rengøringsvenligt.

Velegnet til nybyggeri og moderniseringsprojekter

Med et kabelføringsgulv ligger forsyningskabler til computere, telefoner og elektricitet pænt organiseret under et hævet gulv. Derfor er det oplagt at vælge denne løsning, når der er tale om nybyggeri eller større moderniseringsprojekter.

100% fleksibilitet

Kabelføringen er klar til installation under hele gulvet, så det er muligt at etablere nye udtræk og kontakter præcis dér, hvor behovet er. Indretningen af rummet bestemmer altså, hvor udtrækkene placeres – ikke omvendt, som det ellers ofte er tilfældet. Alle stikkontakter og fordelerkasser sænkes desuden ned i gulvet, så de ikke kan ses.

En oplagt belægning oven på et kabelføringsgulv er linoleums- eller tæppefliser, som er tilsvarende fleksible ift. ændringer og udskiftning.